„Harmóniában lenni a saját életkorunkkal”

Nem a teljes ránctalanság elérése és a fiatalság mindenáron való megőrzése a célja a különféle esztétikai beavatkozásoknak, hanem sokkal inkább az, hogy minél inkább harmóniában legyünk a saját testünkkel és a valós életkorunkkal – véli Ungár Anikó bűvész-előadóművész, aki az Istenhegyi Esztétikai Centrum esztétikai bőrgyógyászati szakrendelésén végeztetett el többféle, esztétikus megjelenését megőrző beavatkozást. Anikó rendkívül elégedett mind az eddig elért eredményekkel, mind kezelőorvosa, dr. Szabó Gábor bőrgyógyász-kozmetológus hozzáállásával.

„Gyakran tapasztalom, hogy a nők egy része mintegy pánikba esik az öregedés első jeleinek megjelenésekor, és sokan mindenáron huszonévesnek szeretnének kinézni még akkor is, amikor ez már nyilvánvalóan lehetetlen. Én nem ilyen nő vagyok, hiszen elfogadom az életkorom, és nem szeretnék sem tíz, sem húsz évvel fiatalabbnak kinézni, mint ahány éves vagyok. Azt azonban fontosnak tartom, hogy minél esztétikusabb maradjon a megjelenésem, ezért döntöttem néhány éve úgy, hogy elvégeztetek néhány olyan esztétikai beavatkozást, amelyek segítenek abban, hogy minél dekoratívabb maradhassak” – mondja Ungár Anikó, aki kizárólag pozitív dolgokat tud mesélni a beavatkozásokat végző orvosáról, dr. Szabó Gábor bőrgyógyász-kozmetológusról.

„Teljes mértékben megbízom benne, hiszen tudja, mi az, ami a legjobban megfelelne az igényeimnek és mi az, ami a leginkább illik hozzám. Nagyjából évente járok vissza hozzá a szükséges fenntartó kezelések miatt, és ilyenkor azt is megbeszéljük, hogy szerinte érdemes-e még valamilyen újabb kezelést elvégeztetni. A legelső kezelésem egy már nem esztétikus tetoválás nagy energiájú lézerrel történő eltávolítása volt, amely tökéletesen sikerült. Ezt több másik esztétikai bőrgyógyászati beavatkozás követte, amelyek sokat segítettek abban, hogy továbbra is igazi nőnek érezzem magam, nemcsak lelkileg, hanem a külsőmben is” – meséli Anikó.

„Nem gondolom, hogy a fiatalságot kellene kinyújtani, hanem sokkal inkább azt a képességünket, hogy nyitottak tudjunk maradni a világ dolgaira és harmóniában tudjunk létezni a minket érő változásokkal. Az Istenhegyi Esztétikai Centrumban éppen abban tudtak segíteni nekem, hogy nemcsak belsőleg, de külsőleg is olyan maradjak, amilyennek látni szeretném saját magam.”